- Sastojci
- 600gr šampinjona
- 250gr kiselo mleko
- 300rg crnog luka
- četiri kašike ulja
- kašičica brašna
- jaje
- veza svežeg peršuna
- začini po ukusu
- Priprema
- Sitno iseckati crni luk, pa ga kratko prodinstati u tiganju na malo vrelog ulja. Kada luk omekša, dodati prethodno iseckane šampinjone, posoliti, dodati bibera, začiniti po ukusu i dobro promešati, pa na tihoj vatri dinstati 15 minuta
- Posebno u činiji umutiti jaje, pa dodati malo brašna i dobro sjediniti da nema grudvica. Umešati kiselo mleko pa preliti preko pečuraka. Smanjiti vatru i krčkati desetak minuta uz povremeno mešanje kako ne bi zagorelo. Pre serviranja posuti iseckanim svežim peršunom.
Blog posvecen ljubiteljima slatkisa i kuvanja. Nacin pripreme poslastica i licna iskustva u spremanju hrane i slatkisa. Vrhunske princes krofne sada mozete poruciti na vasu kucnu adresu i uvek sveze.
Monday, March 31, 2014
Šampinjoni sa kiselim mlekom
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment